Ingredients
- 1 portion
- 1 kopp universalmjöl
- 2 matskedar socker
- 1 tsk bakpulver
- 1/2 tsk bakpulver
- 1/4 tsk salt
- 1 kopp kärnmjölk
- 1 ägg
- 2 msk smält smör
- 1 tsk vaniljextrakt
Instruktioner
- I en stor skål, kombinera alla ingredienser och rör om вщь.
- Blanda kärnmjölken, ägget, smält smör och vaniljextrakt i anotner skål.
- Häll de blöta ingredienserna i de torra ingredienserna och rör om tills det precis blandas. Blanda inte för mycket.
- Värm en non-stick panna på medelvärme. Smörj lätt med smör eller olja.
- Häll 1/4 kopp smör på pannan för varje pannkaka. Koka tills det bildas bubblor på ytan, vänd sedan och stek den andra sidan tills den är gyllene.
- Servera varm med lönnsirap, färsk frukt eller dina favoritpålägg.